Welkom

Welkom

Welkom op de site van Rinette Pastoors-Venderbosch, praktijk voor paranormale en natuurgeneeskundige therapie.

Firrin komt uit het Gaelic (Keltisch-Schots) en betekent waarheid, echtheid en authenticiteit. Aan Loch Laggan in the Highlands, Schotland werd mij duidelijk dat vanaf dat moment ,firrin’ de naam zou worden van mijn praktijk. Want dit zijn de kernwaarden waar ik mee werk en mensen graag in wil begeleiden/helpen.

We worden geboren en maken veel dingen mee die ons beïnvloeden en waardoor we onze denkpatronen en gedrag gaan aanpassen. Door bepaalde ervaringen en onze reacties daarop, kunnen we een deel van onze gevoelens en persoonlijkheid wegstoppen, zodat we ze niet meer ervaren. Maar daarmee gaat ook een deel van onze vreugde en gevoel van vrijheid verloren. Tevens kan iemand daardoor verwijderd raken van zijn persoonlijke waarheid en echtheid.

Mijn uitgangspunt is de mens als één geheel, met alles wat hem of haar ,raakt’. Dus zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Het doel is om samen met de cliënt te kijken wat er speelt en hoe daaraan gewerkt kan worden. In mijn praktijk werk ik met energetische, paranormale behandelingen, altijd gecombineerd met gesprekken. Ik vind het heerlijk en een voorrecht om een tijdje mee te mogen lopen op het levenspad van de ander, waarbij ik het van belang vind dat de cliënt zijn of haar eigen verantwoordelijkheid behoudt en ik als begeleider naast hem of haar mag staan. Op deze site spreek ik van je en jij, omdat ik van een persoonlijke benadering hou, waarbij iedereen gelijk is. Vervang je en jouw door u en uw als u dat als prettiger ervaart.

Pagina 1 Ayla